Carpaccio Tarnów

Carpaccio Tarnów - jak je przygotowujemy?

Carpaccio to jedno z najbardziej znanych w Polsce włoskich dań. Podawane jest jako przystawka lub samodzielne danie, a zjeść je można w coraz większej liczbie lokali. Nie mogło go więc zabraknąć również u nas w Browar Restauracja Tarnów! Przygotowując carpaccio w Tarnowie, dbamy o wierność tradycyjnej recepturze, ale nie boimy się też eksperymentować i szukać inspiracji w nowoczesnym podejściu do kuchni. Nasze carpaccio Tarnów to cienko pokrojone mięso wołowe skropione oliwą i podawane z dodatkami – rukolą, kaparami, parmezanem i chrupkim pieczywem. Wszystko razem tworzy nieziemską fuzję smaków, która dostarcza niezwykłych doznań każdemu, kto degustuje tej potrawy. Carpaccio jako danie znane jest od 1950 roku, gdzie po raz pierwszy podano je weneckiej hrabinie. Dziś staramy się odtworzyć ten smak, aby również nasi goście mieli okazję poczuć tamtejszy klimat.

MENU

Sprawdź nasze odświeżone menu i wybierz dania, które chcesz zamówić - nie zwlekaj, wybierz już teraz!

Zarezerwuj miejsce

Zadzwoń do nas i zarezerwuj miejsce w naszym lokalu - zapraszamy!

Sprawdź, jak smakuje włoskie carpaccio w Tarnowie!

Sekret naszego niezwykle pysznego carpaccio w Tarnowie tkwi nie tylko w oryginalnym przepisie i umiejętnościach kulinarnych szefa kuchni. To również zasługa naszej dbałości o jakość składników. Wszystkie potrawy przygotowujemy na miejscu, korzystając wyłącznie z wysokiej jakości półproduktów. Zamawiamy je od sprawdzonych dostawców i przechowujemy, dbając o higienę i bezpieczeństwo. Właśnie dlatego codziennie odwiedzając nasz lokal, możecie spróbować prawdziwie włoskiego carpaccio w Tarnowie. Polecamy również inne przystawki z naszej karty, takie jak focaccia czy deska wędlin. Wszystkie one są pyszne, pożywne i przygotowywane z miłości do włoskich smaków!